TIDSKAMPEN.

Kämpar du mot klockan? Slåss du mot tiden under större delen av dygnet? Varför? Tiden är något som vi människor har skapat för att ha något att förhålla oss till. Precis som med alla förhållanden vi har till våra nära och kära så mår vi bäst när vi har ett sunt och balanserat förhållande till tiden. Sluta kämpa! Sluta tävla med tiden! Under en hel dag kanske du ”tjänar” några minuter. När kvällen kommer orkar du inte utnyttja dessa minutrar utan kraschar i soffan eller sängen. Till vilken nytta? Följden blir att du inte orkar något till slut. Följden blir att du går in i väggen. Du kanske klarar dig i många år men väggen kommer närmare och närmare. Bli medveten om när du stressar. Stanna upp och känn efter om du verkligen behöver stressa eller om det bara är ett mönster du har skapat i ditt liv för att känna dig duktig. Var rädd om dig!

Om Laila Stenroos

Jag heter Laila Stenroos och arbetar som stressterapeut & avspänningspedagog. Jag arbetar också med hypnos &suggestionsterapi och har förmånen att få följa och hjälpa människor i vardagen. I denna blogg skriver jag om allt. Allt som handlar om mig själv som människa och medmänniska. Om stress, glädje, kris, tåg, stora barn, små barn, katter, att vila, att vara aktiv, att skratta, gråta, sjukdom, välmående, måsten,... ja livet helt enkelt. Livet som går upp & ner...och upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *